Betalen

Je kunt op deze website gemakkelijk betalen middels iDeal. Tevens kun je achteraf betalen met Billink. Beide betaalmogelijkheden vind je bij de checkout.

Retouren

Wil je een product retourneren? Dat kan binnen 14 dagen na ontvangst. Stuur voor retourneren een mail naar info@jamesenco.nl. Vermeldt hierin duidelijk jouw naam, ordernummer, rekeningnummer, reden van retour en de productnaam die je wilt retourneren. Zodra je van ons een bevestiging van retour hebt ontvangen per mail kun je het ongebruikte artikel, in originele verpakking terugsturen naar het retouradres. Die je van ons in de mail ontvangt.

De kosten voor het retour zenden zijn voor de koper. We kunnen geen garantie bieden op retourzendingen. We raden altijd aan dit via pakketpost te versturen met een Track/Trace code, zodat je zelf inzicht hebt in de status van een pakket en deze kunt traceren mocht er iets mee gebeuren. 

Wanneer het pakket retour is ontvangen zal James&Co controleren of deze in originele staat is ontvangen en daarna binnen 14 dagen het retourbedrag over maken naar het door jouw opgegeven rekeningnummer.

Niet te ruilen of retouren 

Gepersonaliseerde producten die je bij James&Co koopt worden op maat volgens de door jou ingevoerde specificatie gemaakt. Bijvoorbeeld ook sieraden met gestanste letters erin. Tevens kunnen oorbellen die je bij James&Co koopt kunnen om hygiënische redenen niet worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is dan op deze producten ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.