• Veilig betalen via iDeal & Klarna
 • Handgemaakt in eigen atelier
 • Gold filled en Sterling Silver
 • Betalen, verzenden & retourneren

  ALGEMENE VRAGEN

  Algemene informatie verzenden

  De actuele levertijden kun je vinden in een melding bovenaan iedere pagina, deze wordt vaak aangepast en is leidend. Momenteel gaat jouw pakketje binnen 5-7 werkdagen op de post. We verzenden via PostNL en je ontvangt een Track&Trace code wanneer deze wordt verzonden. Zodat je ten alle tijden zelf kunt checken waar jouw pakketje is! We werken met verschillende verzendopties, afhankelijk per product/land van aankomst:

  • Brievenbuspost met Track&Trace code €4,00
  • Pakketpost met Track&Trace code €6,75
  • Gratis verzenden (NL) op bestellingen boven de €100
  • Verzendingen naar België middels pakketpost en Track&Trace code €13

  De zendingen zijn niet standaard verzekerd, dit zul je specifiek aan moeten vragen. Heb je andere verzendvoorkeuren (zoals bijv. verzekerd verzenden, handtekening bij ontvangst, ed.) dan is dit allemaal mogelijk maar stuur ons voorafgaand eerst even een e-mail, dan helpen we je graag verder!

  Je kunt op deze website gemakkelijk betalen middels iDeal. Tevens kun je achteraf betalen met Billink. Beide betaalmogelijkheden vind je bij de checkout.

  Wil je een product retourneren? Dat kan binnen 14 dagen na ontvangst. Stuur voor retourneren een mail naar info@jamesenco.nl. Vermeldt hierin duidelijk jouw naam, ordernummer, rekeningnummer, reden van retour en de productnaam die je wilt retourneren. Zodra je van ons een bevestiging van retour hebt ontvangen per mail kun je het ongebruikte artikel, in originele verpakking terugsturen naar het retouradres. Die je van ons in de mail ontvangt.

  De kosten voor het retour zenden zijn voor de koper. We kunnen geen garantie bieden op retourzendingen. We raden altijd aan dit via pakketpost te versturen met een Track/Trace code, zodat je zelf inzicht hebt in de status van een pakket en deze kunt traceren mocht er iets mee gebeuren. 

  Wanneer het pakket retour is ontvangen zal James&Co controleren of deze in originele staat is ontvangen en daarna binnen 14 dagen het retourbedrag over maken naar het door jouw opgegeven rekeningnummer.

  * LET OP! Wanneer je producten retourneert en je uiteindelijke orderbedrag onder de gratis verzending grens uitkomt dan zal de gratis verzending van je initiële order komen te vervallen. De kosten zullen verrekend worden met het retourbedrag.

  Gepersonaliseerde producten die je bij James&Co koopt worden op maat volgens de door jou ingevoerde specificatie gemaakt. Bijvoorbeeld ook sieraden met gestanste letters erin.

  Tevens kunnen oorbellen die je bij James&Co koopt kunnen om hygiënische redenen niet worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is dan op deze producten ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

  Wil je de oorbellen op zicht kopen? Dan kunnen we ze verzegeld versturen zodat we de hygiene kunnen waarborgen voor een volgende klant. Dit kun je op aanvraag per e-mail zo laten verzenden.

  Ruilen?

  Helaas is het niet mogelijk om je aankoop te ruilen. Wij raden het aan de gewenste items opnieuw te bestellen. En de andere retour te zenden.