• Veilig betalen via iDeal & Klarna
 • Handgemaakt in eigen atelier
 • Gold filled en Sterling Silver
 • Over James&Co

  For every story..

  Achter ieder verhaal schuilt een persoon. Een persoon, ieder met zijn eigen verhaal. Met zijn eigen levenslessen, emoties en karakter. In een wereld met een overload aan informatie die soms enkel en alleen positief of behoorlijk negatief lijkt te zijn, heb ik mogen ervaren dat ‘authentiek zijn aan jezelf’ zo belangrijk is om te omarmen. En dat je nooit bent uitgeleerd. Authentiek zijn aan jezelf betekent het omarmen van alle facetten van het leven. Met aandacht en liefde voor jezelf. Maar ook voor de ander. Elkaar zien, praten en naar elkaar luisteren.  

  De grootste inspiratie haal ik uit jullie, uit de verhalen die jullie dag in dag uit met mij delen. Waarom je een sieraad cadeau wilt geven aan een ander of aan jezelf. Verhalen van dromen, verdriet, geluk, verlies en of liefde. Deze verhalen hebben geresulteerd alledaagse ontwerpen die passen bij het persoonlijke verhaal van de drager. Ontwerpen, die je hopelijk weten te raken. Waar je blij van wordt of kracht uit haalt. Die een tastbare herinnering voor je zijn. Om dichtbij je te dragen. 

  Ontworpen en gemaakt met de hand, altijd vervaardigd met oog voor detail. Er wordt gewerkt met materialen van zeer hoge kwaliteit en een duurzaam karakter. We streven naar minimalistische ontwerpen in combinatie met de mooiste vormen, materialen en (edel)stenen. Om zo te zorgen voor de juiste balans tussen kracht én kwetsbaarheid. 

  Kracht & Kwetsbaarheid

  Waarom die twee voor mij zo belangrijk zijn? Een deel van mijn verhaal is dat de droom om James&Co te starten is ontstaan uit een dieptepunt in mijn leven. Herstel, persoonlijke groei en een andere kijk op het leven resulteerde in een nieuw hoofdstuk. Met dankbaarheid, intrinsieke motivatie en waarvan mijn hart een sprongetje van maakt: het eindeloos verzamelen van de mooiste (edel)stenen, materialen, uren spenderen in mijn eigen atelier en het volgen van mijn droom. 

  Heb je vragen, suggesties of wil je iets anders weten? Stuur ons dan een mail naar info@jamesenco.nl We doen ons best deze zo snel ,als mogelijk, te beantwoorden. 

  Liefs, Jamie – Owner & Founder James&Co

  Jamie

  GRATIS VERZENDING
  VANAF 100 EURO

  VERZENDING MET
  TRACK &
  TRACE CODE

  EEN CADEAUTJE OM
  UIT TE PAKKEN!