fbpx
MENU

Het verhaal achter..

James&Co, een beetje van James en een beetje van jou. James, ook wel Jamie, ontwerpt en maakt met veel liefde handgemaakte sieraden. Duurzame en minimalistische sieraden van hoogwaardig sterling silver of gold filled materiaal waar je een leven lang van kunt genieten. Met edelstenen, verhalen en betekenis. Ieder sieraad met een eigen verhaal. Ze gelooft dat iedere vrouw het verdient om zichzelf mooi en speciaal te voelen. En zoekt daarbij passende alledaagse en comfortabele ontwerpen die matchen bij het persoonlijke verhaal van diegene die de sieraden draagt.

Wil je iets op maat laten maken voor een speciale gelegenheid? Er is een kindje geboren of juist iemand overleden? Of je wilt een uniek sieraad helemaal naar wens laten maken? Dat kan! Stuur een e-mail naar info@jamesenco.nl om de mogelijkheden te bepreken.

Jamie
Owner & Founder
Jamie. Ook wel James // 29 jaar oud // Samenwonend met vriend & kat Joris // In Haarlem // Eet het liefste: risotto // Drinkt graag: Gin&Tonic // Werkt ook als freelancer als Digital Marketing Consultent aan content- en Social Media marketing // Luistert graag naar de muziek van Matt Simons // Kijkt het als het even kan naar Grace & Frankie op Netflix // Heeft altijd zin in een wijntje of kop thee, dus let's meet! Klik op een van onderste button om me een berichtje te sturen.