• Veilig betalen via iDeal & Klarna
 • Handgemaakt in eigen atelier
 • Gold filled en Sterling Silver
 • Story cards

  Story cards – hoe het is begonnen

  Dagelijks ontvangen we verhalen. Persoonlijke verhalen vol dromen, verdriet, geluk, verlies of liefde. De sieraden worden vaak cadeau gegeven aan een ander of aan zichzelf op bijzondere momenten in het leven. Hierbij horen verschillende verhalen. Geïnspireerd en gemotiveerd hier vorm aan te geven, zijn de ‘story cards’ ontworpen. Een unieke lijn aan ansichtkaarten, exclusief verkrijgbaar bij James&Co. Die je kunt bewaren, ophangen of inlijsten. Kies het verhaal dat bij jou past. Of bij de ander aan wie je dit cadeau wilt geven.

  Wens– Deze storycard vertelt over verhalen van hoop en dromen. Die uit mogen komen omdat die zo gewenst is, bijvoorbeeld tijdens een zwangerschap maar ook bij een kinderwens wordt dit kaartje vaak gebruikt.

  Huwelijk/trouwen – Deze storycard gaat over het vereeuwigen van de liefde, over een verbintenis met elkaar, die je laat groeien met ups en downs, over trouwen, een dag waarbij de liefde gevierd wordt onder het samenzijn van familie en vrienden.

  Je bent genoeg – Deze story card gaat over zelfvertrouwen, een duwtje in de rug, jezelf eraan herinneren dat je goed bent zoals je bent. Of een ander vertellen hoe mooi je haar vindt, dat ze goed is, zoals ze is. 

  Geluk – Deze storycard vertelt verhalen over het wagen van een sprong, over een nieuwe baan, dromen najagen, of je hart volgen.

  Sterkte– Deze storycard past bij verhalen over verlies, iemand kracht sterkte wensen. Of soms alleen een duwtje in de rug die nodig is. Er zijn voor de ander is, met welke situatie dan ook, is vaak het enige wat je kunt doen.